Често задавани въпроси

Как да избера моя парфюм?

Парфюмът е повече от миризма, той е обонятелен подпис.Изборът на парфюм е личен подход, който се прави според вашите навици, вкусове или обонятелна памет.

- Определете какво харесвате, за да изберете своя парфюм: Изберете първо вашата "обонятелна вселена" (флорална, дървесна, ориенталска, хесперидна, шипрова, кожена ...) или просто вашето желание на момента.

- Опитайте парфюма върху кожата си:Започваме с пръскане на парфюма върху лист хартия. Харесвате ли парфюм? Опитайте от вътрешната страна на китката си. Не търкайте китките си една в друга, с риск да счупите обонятелните молекули... Ако чарът работи, устояйте на изкушението да го купите веднага и го оставете да престои няколко часа.

- Оставете парфюма да престои: pH на кожата наистина променя ароматите и ги задържа. С течение на часовете парфюмът разкрива своите основни нотки, които можете да усетите до 4 часа след изпаряването, и долните нотки, които понякога могат да продължат няколко дни.

Как да избера своя аромат без мъжка/женска категория, която да ми помага?

В Montale Parfums няма значение кой пол, стига да имате емоцията...Нашите аромати са предназначени да провокират универсално емоция, усещане. Затова заставаме на страната на неналагането на пола. Както е обяснено по-горе, типът кожа (мъжка, женска) прави ароматите различни. Един парфюм, който предварително е женствен, може да бъде невероятен върху кожата на мъжа и обратното.

Какво трябва да направя, ако вече не усещам парфюма си след определено време?

- Преди всичко имайте предвид, че това е нормално. Може просто да се обясни с навика, генериран от парфюм, който носите от години. Този навик вече не ви позволява да възприемате парфюма така, както сте го правили, когато сте го използвали за първи път.

- Въпреки това, не се притеснявайте, вашето обкръжение ще остане чувствително към ароматната ви сила.

- Редувайте и сменяйте парфюма си редовно, за да преоткриете удоволствието от ароматизирането на себе си и любимите си аромати или просто използвайте допълнителни продукти в гамата, например крем за тяло.

Как да запазите парфюма си възможно най-дълго, без да го променяте?

- Алуминиевата бутилка Montale е специално създадена, за да защити и съхрани ценните есенции и да допринесе за тяхната еволюция.

Нашите Гаранции

Гарантирано изпращане в рамките на 72 часа

Оригинален продукт

Бързо обслужване